Lajme

1/16 e Kupës: Drenica – Prishtina

1/16 e Kupës: Drenica – Prishtina

Luhet vetëm një ndeshje, zhvillohet në Skenderaj më 27 nëntor

Prishtinë, 6 nëntor 2018 – Sot është hedhur shorti i Kupës së Republikës, gjegjësisht 1/16 e finales. Fati ka dashtë që sërish të takohen Drenica dhe Prishtina. Do të luhet vetëm një ndeshje, ndërsa zhvillohet më 27 nëntor në Skenderaj. Prishtina dhe Drenica vetëm njëherë janë takuar për Kupë, në finalen e 2006 kur në Prishtinë fitues kishte dalë Prishtina pas penalltive.