Lajme

Shtatë rivalët  e mundshëm të çerekfinales (1/4)

Shtatë rivalët e mundshëm të çerekfinales (1/4)

Shorti hedhet ndërkohë

Prishtinë, 8 dhjetor 2019 - Prishtina është 6-herë fituese (3 finale) e Kupës së Kosovës, Feronikeli ka fituar 3-herë, Liria 2 dhe Gjilani 1 (3 finale).
Ballkani, Vushtrria dhe Dukagjini (2-herë finale) nuk e kanë fituar asnjëherë atë.