Lajme

Sot niset ekipi

Sot niset ekipi

Gjyqtarët janë nga Portugalia

Prishtinë, 26 qershor 2018 – Skuadra ka mbajtur sot seancën e fundit stërvitore. Ndërsa me shumë vështirësi dhe me nga dy drejtime, skuadra (mbrëmë) sot merr rrugë për Gjibraltar – në vendin më të zorshëm për të udhëtuar. Megjithatë me shumë probleme, gjithçka është gati dhe sot nga ora 15 skuadra niset nga kryeqendra në Tiranë nga do të udhëtoj në Londër e pastaj në Gjibraltar.

Skuadra do të vendoset në O’Callaghan Eliott Hotel, ndërsa të shtunën kthehet në kryqendrën tonë.

Po ashtu janë caktuar edhe gjyqtarët e ndeshjet të cilën janë nga Portugalia, ndërsa delegati i ndeshjes nga Finlanda.

Ndeshja zhvillohet të enjten nga ora 18:00 dhe nuk ka njoftim që ka transmetim televiziv, por më hollësisht Ju informojmë nga Gjibraltari.