Lajme

Agjenda për ditën e mërkurë

Agjenda për ditën e mërkurë

Konferenca për shtyp nga ora 18:30

Prishtinë, 3 korrik 2018 -  Ndeshja kthyese e raundit preliminar ndërmjet FC Prishtina dhe Europa FC (1:1) zhvillohet të enjten nga ora 19:00 në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Ndërsa agjenda e dy skuadrave për ditën e nesërme, e mërkurë 4 korrik në “Adem Jashari” është:

17:30 – 18:30 FC Prishtina trening
18:30 – 18:45 FC Prishtina konferencë
18:45 – 19:00 Europa FC konferencë
19:00 – 20:00 Europa FC trening