Lajme

Agjenda për ditën e mërkurë

Agjenda për ditën e mërkurë

Konferenca për shtyp në ora 18:00

Prishtinë, 18 korrik 2018 – Ndeshja kthyese e raundit të parë të UEFA Evropa Ligës ndërmjet Prishtinës dhe Fola-s (0:0) zhvillohet të enjten nga ora 19:00 në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Ndërsa agjenda e dy skuadra për ditën e sotme, e mërkurë 18 korrik, në stadiumin “Adem Jashari” është:

17:00 – 18:00 FC Prishtina seancë stërvitore
18:00 – FC Prishtina konferencë
19:00 SC Fola seancë stërvitore (nuk mbajnë konferencë)

Ndërsa akreditimet të gjithë gazetarët mund t’i tërheqin sot në konferencën për shtyp në stadiumin “Adem Jashari”.