Lajme

Atdhe Grajqevci i rikthehet stërvitjeve

Atdhe Grajqevci i rikthehet stërvitjeve

Dyshohej në lëndim të rëndë, por talenti i bashkohet ekipit të hënën

Atdhe Grajqevci FC Prishtina

Podujevë/Prishtinë, 22 shkurt, 2017 – Atdhe Grajqevci - 18 vjeç, pas rikthimit nga huazimi nga KEK-u, kishte pësuar lëndim në “meniskus” dhe dyshohej për lëndim të rënd. Por, ishte vetëm një çarje e vogël e cila është tejkaluar pas tre javëve dhe ai tani po përgatitet lehtësisht, për t’iu bashkuar skuadrës në seancat stërvitore nga e hëna më 27 shkurt.

Atdhe Grajqevci FC Prishtina

Atdhe Grajqevci FC Prishtina