Lajme

Biletat e ndeshjeve i ndahen agjensionit “Lidra”

Biletat e ndeshjeve i ndahen agjensionit “Lidra”

Katër punkte të shitjes së biletave

Prishtinë, 12 shtator 2019 – FC Prishtina dhe agjensioni për marketing, “Lidra”, kanë arritur marrëveshje njëvjeçare për distribuimin e biletave për ndeshjet e FC Prishtina.

Biletat për ndeshjen me Llapin (3 euro: Lindje dhe Veri për tifozët mysafir; 5 euro në Perëndim, 15 VIP), dalin në shitje në ditën e ndeshjes nga ora 13:00 në katër punkte të caktuara, si para zyreve të klubit (tribuna jugore), sheshi “Zahir Pajaziti”, para pallatit të sporteve dhe pranë Ambasadës së Kroacisë (te kafet e vogla).

Për numër kontaktues: 045 88 77 88; 044 55 88 22