Lajme

Bizneset sëbashku në përkrahje të Kosovës

Bizneset sëbashku në përkrahje të Kosovës

Në Maltë pronarë të disa kompanive për Kosovën

“Eurokoha” (FC Prishtina), “NLB”, “Buqaj”, “IPKO”, “Vivafresh”, pronarë e drejtorë të këtyre kompanive gjigante kanë darkuar sonte sëbashku në kryeqytetin e Maltës, La Valleta. Kosova nesër luan pothuajse ndeshjen vendimtare kundër skuadrës nikoqire dhe është vetëm edhe një hap afër tjetër kualifikimit tutje drejt ëndrrës së “Evropianit” 2020.

Për Kosovën është i grumbulluar edhe portieri i FC Prishtina, Visar Bekaj.