Lajme

Blej biletën vjetore më lirë se biletat veç e veç!

Blej biletën vjetore më lirë se biletat veç e veç!

Bileta Perendim

Blej biletën vjetore dhe ndiqni klubin e zemrës shumë më lirë se biletat veç e veç!

Bileta vjetore përfshin të gjitha ndeshjet e FC Prishtina si vendase (kampionale, kupë, ndeshjet e Evropës - rreth 20 ndeshje në një edicion 2019/20)

Abonimin mund ta bëni çdo ditë pune në zyrët e klubit nga e hënë - e premte; ora 10:00-16:00

Çmimi: 35€ Lindje; 50€ Perëndim; 100€ VIP

*Letërnjoftimi është i nevojshëm mbi moshën 18 vjeç

**Zyrët e klubit janë në tribunën jugore të stadiumit “Fadil Vokrri” (përball pallatit të sportit).