Lajme

Dellova përfundimisht mbetët në Hajduk

Dellova përfundimisht mbetët në Hajduk

Faleminderit kampion, suksese në vazhdim të karrierës

Prishtinë, 14 korrik, 2021 - Me gjithë përpjekjen për ta blerë kartonin, Hajduku veçse nuk e liroi, i zgjati kontratën edhe më tej. 

Lumbardh Dellova ishte i huazuar nga Hajduku i Splitit i cili erdhi dhe ndihmoi skuadrën në rikthimin e titullit pas shumë vitesh.

Shpresojmë që Lumbardh Dellovën një ditë ta kemi sërish në radhët tona