Lajme

Dy gola – gjashtë pikë: Debatik Curri

Dy gola – gjashtë pikë: Debatik Curri

Ky është i madhi Debatik Curri – futbollistë i dal nga Shkolla e futbollit FC Prishtina. Karrierë brilante ndërkombëtare në Ukrainë e Turqi. Futbollist i Kombëtares Shqiptare. Autor i golit të Shqipërisë kundër Holandës midis Amsterdamit.

Dhe…kthehet në klubin amë i cili e ka afirmuar dhe shënon dy golat fitues në dy ndeshjet e fundit. Dy gola për gjashtë pikë. Numrin 6-të në fanellë – shënon golin e fitores përball Feronikelit në minutën e gjashtë dhe sot shënon golin e dytë për gjashtë pikë.

Ky është, i madhi Debatik Curri.