Lajme

Dy largime nga skuadra

Dy largime nga skuadra

Mustafa e Sekiraqa të lirë

Prishtinë, 5 gusht 2019 – Prishtina dhe Argjend Mustafa me marrëveshje kanë shkëputur kontratën dyvjeçare që ishte në fuqi. Argjend Mustafa, i transferuar edicionin e kaluar nga Trepça ’89, me Prishtinën ka zhvilluar një edicionin duke regjistruar 29 paraqitje (10 zëvendësuar, 9 zëvendësues) duke asistuar në dy gola kampional.

Bleon Sekiraqa

Ndërsa, Bleon Sekiraqës i ka skaduar kontrata dhe është futbollist i lirë. Sekiraqa është fëmijë i Shkollës së futbollit, ndërsa me Prishtinën ka regjistruar 5 paraqitje si zëvendësues, ndërkohë e ka edhe një paraqitje në garat ndërkombëtare kundër Norkoping (0:1).

FC Prishtina i falënderon dy futbollistët duke u uruar sukses në vazhdim të karrierës.