Lajme

Ekip kthehet në kryeqendër

Ekip kthehet në kryeqendër

Falënderim të veçant Vëllaznimit

Prishtinë, 15 qershor, 2021 - Skuadra sot ka mbyllur minifazën përgatitore për Evropë dhe nga Gjakova kthehet në kryeqendër për ndeshjen e nesërme miqësore me Shkëndijën.

Prishtina e falënderon klubin me traditë të  Vëllaznimit për kujdesin maksimal ndaj skuadrës sonë.

Ju faleminderit, shihemi sërish.