Lajme

Fakte: shifra dhe statistika

Fakte: shifra dhe statistika

17 ndeshje rresht pa humbje në tre garat zyrtare (14 fitore e 3 barazime)

7 fitore rresht në tre garat zyrtare

5 fitore rresht kampionale

9 kundërshtarë në Superligë - të gjitha janë mposhtur të paktën nga njëherë

17 ndeshjet e fundit:

- (J11) Pri - Arb 1-0, (J12) Dri - Pri 0-0, (J13) Pri - T98 4-2, (J14) Lla - Pri 0-2, (J15) Bes - Pri 0-2, (J16) Pri - Frn 0-0, (J17) Gjl - Pri 0-3, (J18) Pri - Blk 2-1, (Kupa 1/16) Kos Pr - Pri 2-6, (J3 e mbetur) Pri - Dri 1-1, (Superkupa) Pri - Dri 3-1, (Kupa 1/8) Pri - Dri 1-0, (J19) Pri - Dre 3-1, (J20) Arb - Pri 0-4, (J21) Pri - Dri 2-0, (J22) T89 - Pri 1-2 dhe (J23) Pri - Lla 2-0.