Lajme

Fatmir Tahiri gjykon Feronikeli – Prishtina

Fatmir Tahiri gjykon Feronikeli – Prishtina

Ndeshja zhvillohet të shtunën më 2 dhjetor nga ora 13:00

Prishtinë, 30 dhjetor, 2017 – Ndeshjen e javës XVIII ndërmjet Feronikelit dhe Prishtinës do të gjykojnë Fatmir Tahiri – kryesor (Mitrovicë), Alban Ejupi – asistent (Podujevë), Besnik Morina – asistent (Vushtrri) dhe gjyqtar i katërt, Isak Ceroviku (Mitrovicë).