Lajme

FC Prishtina i shpreh ngushëllime familjes së Kurshumliut

FC Prishtina i shpreh ngushëllime familjes së Kurshumliut

Remzi Kurshumliu, ish-gjyqtar federativ, i dha shumë futbollit tonë

Prishtinë, 20 shkurt, 2017 - Klubi i futbollit Prishtina, shpreh ngushëllimet më të sinqerta, familjes së ish-gjyqtarit federativ, Remzi Kurshumliut.

Për sakrificat dhe ndihëm që i dha futbollit tonë, FC Prishtina përjetësisht do të jetë mirënjohëse.

Qoftë i paharruar kujtimi për të!