Lajme

FC Prishtina pranë të dëmtuarve nga tërmeti

FC Prishtina pranë të dëmtuarve nga tërmeti

Kryetari i FC Prishtina, Remzi Ejupi, sot ka qëndruar pranë të dëmtuarve nga tërmeti në Shqipëri.

Remzi Ejupi Durrës

Durrës, 27 nëntor 2019 - Pas takimit me udhëheqës të vendit, kryetari Ejupi ka shprehur gatishmërinë, ashtu siç përherë ka qëndruar pranë shtetit shqiptar, të ndihmoj me aq sa ka mundësi dhe nevojë.

Remzi Ejupi Durrës