Lajme

FC Prishtina shpreh ngushëllime familjes Sylejmani

FC Prishtina shpreh ngushëllime familjes Sylejmani

Prishtinë, 24 shtator 2020 – Dje ka ndërruar jetë ish-presidenti dhe financuesi i skuadrës së Gjilanit në vitet 2000-ta.

FC Prishtina shpreh ngushëllimet më të përzemërta familjes Sylejmani, tifozëve dhe anëtarëve të Gjilanit.