Lajme

FC Prishtina shtron iftar

FC Prishtina shtron iftar

Sot ishte ditë pushimi për futbollistët, por të bashkuar në mbrëmje në iftarin e shtruar nga udhëheqja e klubit

iftar

FC Prishtina shtron iftar për futbollistët e skuadrës. Sot skuadra kishte ditë pushimi, por ishte iftari i shtruar nga udhëheqja e klubit të FC Prishtina, e ku prezent janë kryetari Ejupi, nënkryetarët Muçiqi e Kurtolli si dhe miqë të klubit e që mbajtën futbollistët sëbashku edhe gjatë këtyre orëve të mbrëmjes, ndërsa nesër vazhdojnë seancat e rregullta stërvitore.