Lajme

Festa pas ndeshjes me tifozët “Plisat” (video)

Festa pas ndeshjes me tifozët “Plisat” (video)

Pejë, 3 mars 2018 - Gëzimi është normalisht pas fitores së një kundërshtari direkt për titull dhe festa pas ndeshjes ishte sëbashku e futbollistëve dhe tifozëve tanë “Plisat”