Lajme

Filluan përgatitjet

Filluan përgatitjet

Babai i vëllezërve Xhaka dhuron topa për skuadrën

Kastriot, 17 korrik, 2017 - Pas dhjetë ditësh pushim kanë rinisur seancat stërvitore në kuadër të fazës së dytë përgatitore. Ato së pari do të zhvillohen në fushat e stadiumit të KEK-ut.

Ndërsa, para fillimit të treningut, babai i dy futbollistëve Xhaka, Ragip Xhaka, ka dhuruar topa për skuadrën tonë për çka futbollistët dhe shtabi teknik e falënderuan për dhuratat të cilat janë s’janë të parat nga babai i dy yjeve futbollistë shqiptarë, Taulant e Granit Xhaka.