Lajme

Fitorja i kushtohet trajnerit Artan Luzi (video)

Fitorja i kushtohet trajnerit Artan Luzi (video)

Pejë, 3 mars 2018 - Fitorja e rendesishme e sotme kundër Trepçës ‘89 i kushtohet trajnerit Artan Luzi, i cili ka pergatitur maksimalisht skudren ne pergatitjet e Turqise dhe sot feston ditelindjen. Urime Tani, i gezofsh edhe tjera smile