Lajme

Fluturon Ahmed Januzi

Fluturon Ahmed Januzi

13 Gola kampional, i prin realizuesve të Superligës

Prishtinë, 3 korrik 2020 - “Normal që goli në fund e ka kënaqësinë e saj, por ndoshta është dashur më herët të vendosim ndeshjen. Jemi ekip shumë më cilësor se Drenica, pavarësisht respektit, kemi ambiciet shumë më të larta se Drenica dhe padyshim që është dashur t’i marrim tre pikë. Gjithsesi, Drenica luajti mirë, u mbrojt mirë dhe na shkaktoi probleme. Por megjithatë, ne i morëm tre pikë, shohim përpara, sepse na presin edhe ndeshje tjera të vështira”, ka thënë Ahmed Januzi.