Lajme

Folgore - Prishtina

Folgore - Prishtina

Prishtinë, 8 qershor 2021 - Është hedhur shorti i gjysmëfinales së raundit preliminator i UEFA Champions League dhe Prishtina ka mësuar kundërshtarin e saj. Kampionët e San Marinos, Folgore do të ndeshet me kampionët e Kosovës, FC Prishtina.