Lajme

Futbollistit tonë Mërgim Pefqeli i ka ndërruar jetë babai

Futbollistit tonë Mërgim Pefqeli i ka ndërruar jetë babai

FC Prishtina i shpreh ngushëllime familjes Pefqeli

Prishtinë, 3 qershor 2018 - Futbollisti ynë, mesfushori Mergim Pefqeli ka qenë shumë i afërt me babanë e tij dhe golin e shënuar në Prizren ia kishte kushtuar atij, i cili po vuante nga sëmundje e rëndë. Por, Mergimi gjente forcë të jashtëzakonshme duke dhënë maksimumin e mundshëm në çdo ndeshje edhe pse në shumë mbrëmje qëndronte afër shtratit të tij.

FC Prishtina në emër të klubit, futbollistëve i shpreh ngushëllimet e përzemërta familjet Pefqeli për humbjen e më të dashurit të tyre.