Lajme

Gjyqtarët nga Letonia e gjykojnë ndeshjen

Gjyqtarët nga Letonia e gjykojnë ndeshjen

Prishtina ka caktuar titullarët - publikohet më vonë

Linkoping, 29 qershor, 2017 - Ndeshjen e parë të raundit të parë të UEFA Evropa Ligës do të gjykojnë gjyqtarët nga Letonia. Aleksandrs Golubevs - kryesor, i ndihmuar nga asistentët Raimonds Tatrikis dhe Jevgenijs Morozovs. Gjyqtar i katër është Andris Treimanis. Ndërsa delegati i ndeshjes i caktuar nga UEFA, estonezi Oleg Harlomov i cili duhet veçuar jashtëzakonisht shumë pasi që në çdo moment iu ka gjendur klubit tonë në këtë fillim epoke të re të Prishtinës.