Lajme

Intervistë me kryetrajnerin Mirel Josa (video)

Intervistë me kryetrajnerin Mirel Josa (video)

“Përgatitjet më të mira që kam pasur ndonjëherë”

Antalya, 2 shkurt 2018 - Jemi në ditën e tetë të përgatitjeve dhe për të gjitha këto fletë kryetrajneri i skuadrës, Mirel Josa.