Lajme

“Ishte një ndeshje e mirë, përveç golit që duhej të vinte më shpejtë”

“Ishte një ndeshje e mirë, përveç golit që duhej të vinte më shpejtë”

Sabien Lilaj

Sabien Lilaj: Ishte një ndeshje e mirë, përveç golit që duhej të vinte më shpejtë

“Me thënë të drejtën nuk e kishim menduar që do të ishte kaq e vështirë, shpresonim të vinim më shpejtë të goli, por siç i shihni vetë ky kompeticion është më i vështirë se kampionati. Përndryshe besoj ishte një ndeshje e mirë, përveç golit që duhej të vinte më shpejtë dhe me rikuperimin në këto dy ditët në vijim, shpresoj që ndeshja e ardhshme të përfundoj me të njëjtin rezultat pozitiv për ne”.

“Sigurt pra, jemi optimistë të mëdhenj, nuk kemi rrugë tjetër, ne luajmë për të fituar, pavarësisht se ne e respektojmë kundërshtarin në maksimum”.

Sabien Lilaj