Lajme

Java e II: Trepça ’89 – Prishtina, të dielën 16:45

Java e II: Trepça ’89 – Prishtina, të dielën 16:45

Ndeshjen e gjykon Mervan Bejtullahu nga Gjilani

Prishtinë, 24 gusht 2018 – Trepça ’89 – Prishtina zhvillojnë ndeshjen e javës së dytë të IPKO Superligës në “Riza Lushta” të dielën më 26 gusht nga ora 16:45.

Ndeshjen do ta gjykojnë, Mervan Bejtullahu (Gjilan) me ndihmësit Besnik Morina, Elvis Bicaj dhe Shpëtim Murtezi.