Lajme

Java XIX: Prishtina – Drenica të premten

Java XIX: Prishtina – Drenica të premten

Ndeshja nis nga ora 13.00 dhe zhvillohet në “Zahir Pajaziti”, Podujevë

Prishtinë, 27 shkurt, 2017 – Prishtina sërish zhvendoset. Ndeshjen e javës së XIX kundër Drenicës e zhvillon në stadiumin e qytetit, “Zahir Pajaziti” në Podujevë. Ndeshja nis nga ora 13.00.