Lajme

Java XXIV: Drita – Prishtina, të mërkurën më 5 prill

Java XXIV: Drita – Prishtina, të mërkurën më 5 prill

Ndeshja zhvillohet në Gjilan me fillim nga ora 15.00

Prishtinë, 3 prill, 2017 – Drita dhe Prishtina do të takohen këtë të mërkurë më 5 prill në kuadër të javës së XXIV të Vala Superligës.

Ndeshja zhvillohet në Gjilan ndërsa fillon nga ora 15.00.