Lajme

Kanë dal biletat në shitje

Kanë dal biletat në shitje

Biletat mund t’i gjeni përreth stadiumit

Prishtinë, 27 qershor 2019 – Sot nga ora 20:45 zhvillohet ndeshja e parë paraeliminatore e UEFA Evropa Ligës ndërmjet Prishtinës dhe St Joseph’s nga Gjibraltari. Ndërsa biletat kanë dal në shitje që nga orët e hershme dhe mund t’i gjeni përreth stadiumit në pikat mobile të shitjes.