Lajme

Kapiteni, Armend Thaqi: 10 asistime kampionale

Kapiteni, Armend Thaqi: 10 asistime kampionale

Prishtinë, 20 qershor 2020 - “Dikush duhet të asistoj, nga shumë harkime që pata sot, u realizuan tre gola dhe kjo ka shumë rëndësi. Janë tre pikë të rëndësishme pas një ndeshje të vështirë që patëm ndaj një Dukagjini jo të fortë, por kemi kundërshtar tjerë të fortë dhe për këtë arsye edhe doli ndeshje e fortë. Thjesht, vazhdojmë tutje”.