Lajme

Katërshja daneze gjykon ndeshjen

Katërshja daneze gjykon ndeshjen

Vëzhguesi nga Gjermania

Prishtinë, 5 korrik, 2017 – Ndeshjen e dytë kthyese të raundit të parë UEL ndërmjet FC Prishtina dhe IFK Norrkoping do të gjykojnë gjyqtarët nga Danimarka. Gjyqtar kryesor është Jens Maae me ndihmësit Lars Rix, Christian Niels Brixen dhe Morten Krogh gjyqtar i katërt. Delegat i ndeshjes i UEFA-s është gjermani Rainer Koch.