Lajme

Klasifikimi i javës së 22-të dhe orari i fazës së tretë

Klasifikimi i javës së 22-të dhe orari i fazës së tretë

Prishtina e pret Ferizaj në fundjavë

Prishtinë, 9 mars 2020 - Prishtina ka orar “ferri” sidomos në muajin prill dhe gjysmën e parë të muajit maj ku i zhvillon 9 ndeshje për 37 ditë (në çdo 3-4 ditë nga një ndeshje) duke i llogaritur edhe dy ndeshjet e gjysmëfinales së Kupës.

Orari i plotë i Prishtinës:

Java 23: Prishtina - Ferizaj, këtë fundjavë (14/15 mars)
Java 24: Vushtrria - Prishtina, 22/23 mars
Java 25: Prishtina - Dukagjini, 4/5 prill
1/2 e Kupës, nd1: Prishtina - Drenica, 8 prill (mesjavë)
Java 26: Llapi - Prishtina, 11/12 prill
Java 27: Prishtina - Feronikeli, 18/19 prill
1/2 e Kupës, nd2: Drenica - Prishtina, 22 prill (mesjavë)
Java 28: Prishtina - Drenica, 25/26 prill
Java 29: Gjilani - Prishtina, 2/3 maj
Java 30: Prishtina - Drita, 6 maj (mesjavë)
Java 31:Ballkani - Prishtina, 9/10 maj
Java 32: Prishtina - Flamurtari, 16/17 maj
Java 33: Trepça ‘89 - Prishtina, 23/24 maj
Finalja e Kupës: 28 maj

Tabela - Java 22 - sezoni 2019/20