Lajme

Konferenca për shtyp

Konferenca për shtyp

Flasin kryetrajneri Josa dhe kapiteni Dallku

Mitrovicë, 4 korrik 2018 - Prishtina dhe Europa (1:1) nesër nga ora 19:00 ndeshen në takimin kthyes të raundit preliminar të UEFA Evrop Ligës. Pas stërvitjes që u mbajt në ora 17:30 dhe ku zgjati një orë, për mediet u prononcuar kryetrajneri, Mirel Josa dhe kapiteni Armend Dallku.