Lajme

Kreshnik Uka huazohet në Drenicë

Kreshnik Uka huazohet në Drenicë

Donat Hasanaj lirohet me marrëveshje

Prishtinë, 7 janar 2020 – Prishtina ka huazuar mesfushorin ofensivë të krahut, Kreshnik Uka në ish-skuadrën e tij amë, Drenicën.

Ndërsa mesfushori, Donat Hasanaj, u lirua me pajtim të dyanshëm.

FC Prishtina në këtë afat ka liruar shtatë futbollistë, Ivan Jeliç, Nikson Mema, Ahmed Raddaoui, Donat Hasanaj dhe ka huazuar Kreshnik Ukën. Po ashtu më herët ka liruar edhe dy futbollistë të rinj nga Gambia që ishin në formë të provave.

FC Prishtina iu uron të gjithë futbollistëve të larguar sukses në vazhdim të karrierës.