Lajme

Kujtojmë ikonën, Fadil Vokrri

Kujtojmë ikonën, Fadil Vokrri

Në tre vjetorin e ikjes së futbollistit më të madh të klubit, ikonës, Fadil Vokrri, e kujtojmë së bashku me gjeneratën e 1983/84, njëra ndër më të suksesshmet atëkohë në ish-Ligën e parë Federative.

Le të shërbej kjo si inspirim për gjeneratën e sotme që skuadra të arrijë sa më larg në garat ndërkombëtare.

Foto, në këmbë lartë nga e majta: Fadil Vokrri, Neshet Zhaveli, Rifat Mehinoviç, Skender Shengyli, Faton Domi, Agim Cana.
Ulur nga e majta: Xhevdet Muriqi, Sahit Kelmendi, Rafet Prekazi, Fadil Muriqi dhe Zoran Batroviç.