Lajme

Lajme të mira nga Korenica

Lajme të mira nga Korenica

Për dy deri në tre javë rikthehet në fushë

Prishtinë, 16 prill 2019 – Meriton Korenica pësoi lëndim me KEK-un dhe ishte drojë e madhe se sa do të mungonte. Por, nga dy kontrolle të specializuara mjekësore, vije lajmi i mirë, Korenica për dy deri maksimalisht deri në tre javë rikthehet në fushë. Me ndihmën e fisioterapeutit të klubit, Atdhe Halimi dhe me terapitë përkatëse dhe me vullnetin e madh të Korenicës shpresohet në rikthim edhe më të shpejtë të tij.