Lajme

LRF e Prishtinës zgjedh më të mirët

LRF e Prishtinës zgjedh më të mirët

Prishtina me dy laureatë

Prishtinë, 20 janar 2020 - Sot në ambientet e Stadiumit “Fadil Vokrri”, u ndanë çmimet për laureatët e vitit 2019 në kuadër të Lidhjes Rajonale të Futbollit të Prishtinës, me ç’rast komisionet përgjegjëse për ndarjen e këtyre çmimeve, klubin e futbollit Prishtina, e vlerësuan me dy çmime, futbollisti më i mirë për kategorinë U13 për vitin 2019, Blendrit Krasniqi dhe punëtorin sportiv për vitin 2019, Kushtrim Sopa , administrator i shkollës së futbollit FC Prishtina.