Lajme

Mici: Megjithëse jemi më cilësor, këtë duhet ta dëshmojmë nesër në fushë

Mici: Megjithëse jemi më cilësor, këtë duhet ta dëshmojmë nesër në fushë

Të fitojmë nesër që ta kemi më lehtë në ndeshjen kthyese

Prishtinë, 19 korrik, 2021 - Para ndeshjes së nesërme, para gazetarëve është prononcuar mbrojtësi i majtë, Gledi Mici.

Mici: Megjithëse jemi më cilësor, këtë duhet ta dëshmojmë nesër në fushë

Ndjehemi të përgatitur maksimalisht për ndeshjen e nesërme. Megjithëse fare nuk do të jetë lehtë, tek e fundit edhe ata janë kampion shteti. Megjithatë e konsideroj skuadrën tonë më në epërsi shkak faktit se mendoj se jemi më cilësor, por kjo prapë mbetët të dëshmohet nesër në fushë. Duam që nesër të japim më të mirën e të kemi më lehtë në ndeshjen kthyese. Janë 180 minuta para nesh dhe na duhet të dëshmojmë për objektivin që kemi, kalimin e raundit”.