Lajme

Miqësore: Prishtina - Përfaqësuesja e Kosovës U19

Miqësore: Prishtina - Përfaqësuesja e Kosovës U19

Sot, e diel - 18 qershor nga ora 16.00 në Fushë Kosovë

Prishtinë, 18 qershor, 2017 - Ndeshja përgatitore ndërmjet Prishtinës dhe Përfaqësueses së Kosovës U19
do të zhvillohet sot në Fushë Kosovë nga ora 16.00. Për Prishtinën pritet të paraqiten të gjithë futbollistët e ri të ardhur në skuadër.