Lajme

Miratohen të gjitha kërkesat

Miratohen të gjitha kërkesat

FFK lejon numër më të madh të akredituarish nga mediet

Prishtinë, 1 qershor 2020 – Pas kërkesës më të madhe se sa dhjetë gazetarë të lejuar më parë nga Komisioni i garave, për shkak interesimit si ndeshje e parë pas pandemisë, e sugjeruar nga FFK, FC Prishtina ka akredituar të gjitha kërkesat nga mediet për ndeshjen e nesërme gjysmëfinale të Digitalb Kupës së Kosovës ndërmjet Prishtinës dhe Drenicë (18h).