Lajme

Mister asisti: Gauthier Mankenda

Mister asisti: Gauthier Mankenda

Mister asisti: Gauthier Mankenda

Asistuesi i parë i ekipit me 8 asistime dhe golashënuesi i dytë (pas Khalid 6 gola) me 4 gola.