Lajme

Ndeshja e pestë zyrtare e këtij edicioni kundër Drenicës

Ndeshja e pestë zyrtare e këtij edicioni kundër Drenicës

Prishtina ka fituar katër takime dhe një barazim pa gola në Prishtinë