Lajme

Në fundjavë fillojnë garat në kategoritë e reja

Në fundjavë fillojnë garat në kategoritë e reja

Stafi dhe trajnerët e shkollës mbledhje të zakonshme javore

Prishtinë, 29 gusht 2018 - Nga mbledhja e stafit dhe trajnerëve të Shkollës së futbollit FC Prishtina.