Lajme

Në ora 13 hedhet shorti i edicionit të ri

Në ora 13 hedhet shorti i edicionit të ri

Kampionati fillon me 18 gusht

Prishtinë, 1 gusht 2018 – Sot në ambientet e FFK-s hedhet shorti i edicionit të ri të kampionatit 2018/19. Zyrtarisht sezoni fillon me ndeshjen e Superkupës e që më 13 gusht në kryeqendër nga ora 20:00 ndeshen Prishtina si fituese e Kupës dhe Drita kampione – të edicionit 2017/18.

Kampionati fillon menjëherë në javën në vazhdim pas Superkupës me 17/18 gusht.