Lajme

Në përkrahje të Shkëndisë

Në përkrahje të Shkëndisë

Bordi i FC Prishtina me kryetarin Destani

Prishtinë, 17 gusht, 2017 – Anëtarit e Bordit të FC Prishtina, kryetari Remzi Ejupi, nënkryetari, Ahmed Kurtolli dhe anëtarët e Bordit, Fikret Maqastena e Naim Ejupi po qëndrojnë në Milano sëbashku me zyrtarë të Shkëndisë, Lazim Destani, në përkrahje të Shkëndisë kundër AC Milan në ndeshjen e Play-Offit të UEL