Lajme

Në vitet 50-ta Prishtina me stadium ndihmës

Në vitet 50-ta Prishtina me stadium ndihmës

Po tani?!...

Prishtinë, 14 shkurt, 2017 – Kryeqendra e Kosovës, Prishtina, në vitet 50-ta, përveç stadiumit e kishte edhe fushën ndihmëse pranë stadiumit të qytetit.

Ndërsa, në shekullin XXI, kryeqendra e Kosovës, pothuajse është qyteti i vetëm në Kosovë që nuk ka fushë ndihmëse, ndërsa FC Prishtina me të gjitha grupmoshat e saj është e detyruar që stërvitjet dhe ndeshjet t’i zhvilloj në lloçin e një Komune tjetër!!!