Lajme

Nesër, e hënë (13.00h) fillojnë përgatitjet për stinorin pranveror

Nesër, e hënë (13.00h) fillojnë përgatitjet për stinorin pranveror

Takimi i futbollistëve në fushat e stadiumeve “Prince” në Arbëri

Prishtinë,  8 janar, 2016 – Prishtina të hënën më 9 janar nga ora 13.00 nis fazën përgatitore për stinorin pranveror. Grumbullimi i futbollistëve dhe seanca stërvitore do të mbahet në fushat e stadiumeve “Prince” në lagjen Arbëria të Prishtinës.

Skuadrës në fazën përgatitore, pas një jave pushim, më 16 janar, do t’i bashkëngjiten edhe pjesa e futbollistëve që kanë marrë pjesë në turneun e futbollit të vogël në Gjermani. Kurse, po ashtu, skuadrës të enjten më 12 janar i bashkëngjitet edhe drejtori sportiv, Lutz Lindemann.